logo site

site_logo.png

Introductie

Welkom op www.gpscyclingtracks.net. Een site met GPS routes voor racefietsen, mountain biken en recreatief fietsen, zoals zo veel ander sites. Initieel gestart om alleen mijn eigen routes die ik fiets te delen met anderen. Puur hobbymatig. Het enige doel is gereden GPS fietsroutes delen met anderen zodat zij deze ook kunnen fietsen. Maar dan wel voorzien van extra informatie die helpt bij het maken van een keuze. En, niet onbelangrijk, zonder enig commercieel belang. Je zult dus geen reclame aantreffen op deze site.

Doel van de site is op een zo eenvoudig mogelijke manier een route te kunnen vinden en te downloaden. Dus niet moeilijk door veel menu's bladeren en ingewikkelde handelingen uitvoeren om een route te kunnen downloaden. Je moet gelijk kunnen zien voor welke doelgroep een route is en waar deze start. Zie je iets interessants dan kun je de route selecteren en de details bekijken.

Na twee jaar heb ik besloten de site ook open te stellen voor anderen. Iedereen die een account aanmaakt kan routes toevoegen of als je een route hebt gereden een waardering toe kennen. Om je daar bij te helpen heb ik ondersteunende documentatie geschreven. Na het inloggen kom je standaard op de documentatie pagina uit. 

Wil je routes toevoegen, downloaden (ook zonder account mogeijk) of er een waardering aan toe kennen nodig ik je van harte uit een account aan te maken en te starten. Heb je vragen, stel ze dan gerust via het contactformulier. Je krijgt hoe dan ook een reactie.

Mocht je suggesties ter verbetering hebben zal ik ze ook meenemen. Om een en ander betaalbaar te houden maak ik gebruik van standaard componenten. Die hebben geen onbeperkte mogelijkheden, waardoor wellicht niet alle wensen kunnen worden ingevuld.

In ieder geval heel veel plezier op GPS Cycling Tracks.

Ad Smeets