logo site

site_logo.png

Navigeren op de site

 

Navigeren op de Kaart

Op de kaart geven de symbolen aan wat voor type GPS route het is. Hiermee is het mogelijk een eerste selectie te doen van het type route dat je wilt fietsen. De gebruikte symbolen zijn:

race: Route voor de racefiets (met de s van snelheid)

mountainbiking: Een mountainbike route

recreatie: Een route voor de recreatieve fietser

unknown: Categorie is niet bekend

Natuurlijk kan de ervaren recreatieve fietser ook een route voor de racefiets rijden. Over het algemeen zullen de afstanden voor de racefiets wat groter zijn, en de racefietser wil graag over goede wegen fietsen. Maak vooral je eigen keuze.

Een onbekende categorie is een foutje bij het opvoeren van de route en zal z.s.m. hersteld worden. Het kan interessant zijn om er toch even naar te kijken. Het enige dat er mis mee is, is dat de categorie niet goed is aangegeven. 

Als je met je muis op een van de icoontjes komt krijg je de naam van de route te zien. Klik je met je muis op het iccontje krijg je algemene informatie over de route te zien. Wil je alle details zien kun je in de algemene informatie op de naam van de route klikken en krijg je alle informatie te zien. In de eerste twee gevallen blijf je op de kaart en kun je verder kijken als je wilt. Heb je eenmaal alle informatie gekregen en wil je weer terug naar de kaart, selecteer je de menu optie Kaart of natuurlijk de Back knop in je browser.

Navigeren via  RaceMountainbike, of Recreatief

Als je een van deze opties hebt gekozen krijg je alleen die routes te zien waar je voor hebt gekozen. Standaard krijg je de laatste routes  die geupload zijn te zien. Onder aan de pagina kun je bladeren door routes bladeren. Via de Discover optie kun je kiezen wat je voorkeur heeft, de laatse routes, de meest polupaire routes of de routes die het meest zijn gedownload. Met de zoekoptie kun je zoeken naar woorden in de titel van de route. Interessant op dze pagina is de menu optie Tags. Hier krijg je alle tags te zien, alfabetisch gesorteerd. Er zal altijd de startplek van een route worden opgevoerd als tag. Daarnaast zullen ook bezienswaardigheden of uitdagingen als tag worden opgevoerd.

Overige menu opties

Home: Hiermee kom je altijd terug op de beginpagina van deze site
Login: Alleen bestemd voor geautoriseerde gebruikers
Contact: Hiermee kun je feedback geven op de site of een vraag stellen