Kick off season 2021

 Na het annuleren van alle evenementen waar ik dit jaar aan hoopte deel te nemen is het even  stil geweest. Er was gewoon weinig om over te schrijven.  Met de start van de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen is die aanleiding er wel weer.

Lees meer...

Nieuwe focus

Inmiddels zitten we 13 weken thuis en voorlopig is er nog geen zicht op een mooie cyclo.  Het trainen gaat goed, en ik ga vooruit.  Tijd om samen met mijn trainer een nieuwe  focus aan te brengen.

Lees meer...

Power profile test

De afgelopen weken waren vreemd, heel vreemd. Thuis werken, stil op straat, alleen via telefoon en video chat contact met de familie. Op bezoek gaan is even geen optie op dit moment. Daarvoor is de afstand te groot. Gelukkig kunnen de kinderen nog op bezoek komen.  Wel op voldoende afstand maar dan hebben we nog wel 'echt' contact.

Ook is het vooral nadenken. Hoe kan ik deze periode goed en verantwoord blijven sporten? Wil ik me voor dit jaar nog wel doelen stellen, of moet ik dat voor nu maar even aan me voorbij laten gaan? En als ik blijf trainen kan ik dan nog wel vaststellen of ik een beetje op niveau ben? En waarom zou ik dat dan willen? Samen met mijn trainer heb ik daar een oplosing voor gevonden en de power profile test speelt daar een rol in.

Lees meer...

Geen Marmotte dit jaar

Het voorjaar komt er aan, deelname aan de ATB wintercompeties was erg leuk, er is nieuw materiaal onderweg en het trainen gaat goed. Met andere woorden: 'Ik heb er zin in'.  Of wellicht beter gezegd: 'Ik had er zin in'

Inmiddels is alles veranderd en liggen de prioriteiten wat anders. Er kan een streep door de Schleck Granfondo, en de Marmote Alpes is verplaatst naar september. Tijd om te relativeren en uit te vinden hoe met deze situatie om te gaan!

Lees meer...

Pagina 1 van 5

Feel free to comment